Ådshopen

I vår Ådshop hittar ni handgjorda produkter av lokala råvaror.

Alla produkter är härproducerade med hållbara traditionella metoder, oftast för hand av våra medlemmar. En del av överskottet från försäljningen används till att finansiera vår verksamhet. Produkterna är motsatsen till massproduktion, vi mottar därför kunders beställningar via e-mail; info(at)aprf.ax för att säkerställa att ni får en produkt enligt ert unika önskemål.


Ejder

Svärta

Alfågel sommardräkt

Handgjorda trävettar

Traditonellt tillverkade vettar av åländsk al med handverktyg. Olika arter och modeller är möjligt att beställa. Ett måste till stugan i skärgården, men passar även utmärkt som en exklusiv gåva. Alla som tillverkas är individuella. Hör av er för en offert, notera att det är väntetid.

Skärbräda av lokal "Alfrida-drivved". Varierande storlekar kring ca 30cmx70cm. Med bränd Ådlogo och återvunnet snöre från gammal strömmingssköt. I övrigt enbart behandlad med havsvatten. Pris beroende på storlek, mellan 60-70 Euro.

Ådtak, modell "APrf" med valfri namnskylt. Man kan antingen hämta Ådtaket själv för att placera det på valfri plats eller köpa det till ett av våra häckningsområden, tex Nyhamn (Båtskären) eller Kobba Klintar. Pris 30 Euro